Η Ιστορία μας

Παιδικά παπούτσια Μούγερ από το 1900

Για περισσότερο από έναν αιώνα, ο Όμιλος Μούγερ δραστηριοποιείται στο χώρο του παιδικού και εφηβικού υποδήματος.

Η ιστορία του παιδικού υποδήματος στην Ελλάδα είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με το όνομα και την οικογένεια Μούγερ.
Από τις αρχές του 1900 μέχρι και σήμερα, τέσσερις γενιές της οικογένειας, με έντονο το συναίσθημα ευθύνης αφιέρωσαν τις δυνάμεις τους αποκλειστικά στο παιδί σχεδιάζοντας μια πλήρη γκάμα υποδημάτων υψηλής ποιότητας για κάθε ηλικία και χρήση.
Τα γνησιότερα υλικά, οι υψηλότερες προδιαγραφές κατασκευής και εφαρμογής, οι τελευταίες εξελίξεις της μόδας σε φόρμες, σχέδια και χρώματα, αποτελούν καθημερινή δέσμευσή μας και θεμέλιο λίθο της φιλοσοφίας μας.
Ένα παιδικό παπούτσι είναι το μέσο που θα βοηθήσει το παιδί να κάνει τα πρώτα του βήματα στον κόσμο. Είναι το μέσο που θα το βοηθήσει να μάθει να εξερευνήσει, να ανακαλύψει. Περισσότερο από όλα όμως είναι το όχημα για τη σωστή του ανάπτυξη, την ισορροπία και τη στήριξη του σώματός του, είναι δηλαδή η βάση της υγείας του.
Από το ξεκίνημά μας, εστιάσαμε όλη μας την προσοχή στα πρώτα βήματα του παιδιού. Τα υποδήματα
κατασκευάζονται μόνο από φυσικά γνήσια δέρματα, οι φόρμες επιλέγονται με ιδιαίτερη προσοχή, οι σόλες επίσης, έτσι ώστε ένα παιδί να κάνει τα πρώτα του βήματα με τη μεγαλύτερη δυνατή ασφάλεια. Οι ίδιες προδιαγραφές τηρούνται
και για τις μεγαλύτερες ηλικίες.
Αποστολή μας είναι να διαθέτουμε στους πελάτες μας τα υψηλότερης ποιότητας παιδικά υποδήματα, τηρώντας πιστά αυστηρές προδιαγραφές ποιότητας και κατασκευής με στόχο τη σωστή ανάπτυξη και υγεία των παιδιών.
Το όνομα Μούγερ χαίρει αναγνωσιμότητας από το κοινό του που αγγίζει το 95% και θεωρείται αδιαμφισβήτητα το όνομα με το μεγαλύτερο κύρος στην αγορά. Οι καταναλωτές αναγνωρίζουν τα καταστήματα Μούγερ ως την πιο αξιόπιστη πηγή αγοράς για τα υποδήματα των παιδιών τους, με την πλέον και εξειδικευμένη γνώση στο αντικείμενό τους και το υψηλότερο επίπεδο εξυπηρέτησης.
Πριν από δύο περίπου χρόνια ο Όμιλος που συνεχίζει τη δυναμική του επέκταση σε όλες τις νέες αγορές που ανοίγονται, χάραξε νέες στρατηγικές και προχώρησε σε μια σειρά σημαντικών αλλαγών και κινήσεων, λανσάροντας ταυτόχρονα ένα νέο μοντέλο καταστήματος.
Υπό τη διεύθυνση του κ. Στρατή Μούγερ, μέλους της τέταρτης γενιάς της οικογένειας, ο Όμιλος προχώρησε στη ριζική αλλαγή της εικόνας των καταστημάτων, δημιουργώντας ένα νέο μοντέλο, ιδανικό για την εξυπηρέτηση γονέων και παιδιών. Στόχος των κινήσεων αυτών είναι η διατήρηση του Ομίλου στο υψηλότερο επίπεδο της αγοράς, η αύξηση της γκάμας των προϊόντων, η βελτίωση της ανταγωνιστικότητας των καταστημάτων αλλά και ο εκσυγχρονισμός της εταιρείας γενικότερα.
Μέρος της νέας στρατηγικής του Ομίλου βασίζεται στη συνεργασία με τα μεγαλύτερα ονόματα της παγκόσμιας αγοράς. Η γκάμα των προϊόντων Μούγερ εμπλουτίστηκε με δυνατά fashion brands που διαθέτουν την ίδια ποιότητα και προδιαγραφές που ακολουθεί ο Όμιλος για περισσότερο από έναν αιώνα.
Στα καταστήματα Μούγερ σήμερα διαθέτουμε μια πλήρη συλλογή υποδημάτων για κάθε χρήση, παρέχοντας τη δυνατότητα σε γονείς και παιδιά να προμηθευτούν παπούτσια για οποιαδήποτε περίσταση. Έχοντας κατ’ αρχάς τη μεγαλύτερη εξειδίκευση στην Ελλάδα στα πρώτα βήματα του παιδιού, καλύπτουμε απόλυτα τις ανάγκες των πρώτων βημάτων. Στη συνέχεια η συλλογή μας αποτελείται από υποδήματα για καθημερινή χρήση, για το σχολείο, τον αθλητισμό, τα σπορ, φτάνοντας μέχρι ειδικά υποδήματα για τη βροχή ή τη θάλασσα. Καλύπτουμε όλες τις ανάγκες καλού κι επίσημου υποδήματος, βάφτισης και άλλων περιστάσεων αλλά φροντίζουμε ακόμα και για το βάδισμα μέσα στο σπίτι, με αποκλειστικά προϊόντα που διαθέτουν τις ίδιες προδιαγραφές με τα υποδήματα.

Μερικά από τα brand names που διατίθενται στα καταστήματα Μούγερ σήμερα παράλληλα με τα προϊόντα Μούγερ, είναι: 
M Shoes By Mouyer, New Balance, Geox, Adidas, Nike, Camper, Toms, Replay, Timberland, levi΄s, Converse, Crocs, Havaianas, Ipanema, Ugg,  κλπ.

 
 Ο Όμιλος Μούγερ λειτουργεί ανελλιπώς από το 1900 και διαθέτει καταστήματα στα κεντρικότερα σημεία της Αθήνας.Το δίκτυο ΜΟΥΓΕΡ αποτελείται από 8 σημεία πώλησης εκ των οποίων τα 6 είναι εταιρικά καταστήματα και τα 2 είναι καταστήματα franchise.

Αξίζει δε να σημειωθεί η αξιόλογη πορεία του ηλεκτρονικού μας καταστήματος σε μια άκρως ανανεωμένη σελίδα , η οποία προσφέρει στους πελάτες που την επισκέπτονται όλες τις ηλεκτρονικές παροχές που έχει να επιδείξει ο χώρος του ηλεκτρονικού εμπορίου.

Στόχος του Ομίλου είναι να συνεχίσει την δυναμική του επέκταση σε νέες αγορές και στα νέα εμπορικά κέντρα που δημιουργούνται σε όλη την Ελλάδα, καθώς επίσης να επεκταθεί στην αγορά της Κύπρου και των Βαλκανίων.