Δωρεάν Μεταφορικά για αγορές άνω των 100€ σε όλη την Ελλάδα. | 🛒 eShop
Καλέστε μας6943144489-2105719811
Κλείσιμο

Καλάθι

Πώς να διαλέξετε τα κατάλληλα παπούτσια για το παιδί

Η αγορά παιδικών παπουτσιών είναι πολύ πιο απαιτητική απ’ όσο νομίζουμε. Εκτός του ότι πρέπει να αρέσουν στο παιδί για να τα φοράει χωρίς να δίνουμε «μάχη» κάθε φορά, πρέπει και να εφαρμόζουν σωστά στο πόδι του. Επειδή, λοιπόν οι επιλογές είναι πολλές, χρειάζεται να έχουμε κάποιες κατευθυντήριες γραμμές στο μυαλό μας πριν πάρουμε την τελική απόφαση. Ένας λόγος παραπάνω, τώρα που πλησιάζει Πάσχα και η έρευνα για παιδικά παπούτσια από γονείς και νονές έχει ήδη ξεκινήσει.

Παπούτσια για παιδιά που δεν περπατούν

 Τα μωρά δεν χρειάζονται ακόμα παπούτσια αλλά κάλτσες που θα κρατάνε τα πόδια τους ζεστά. Εναλλακτικά μπορούν να φορέσουν ειδικά παπούτσια που είναι για πριν το περπάτημα, τα οποία πρέπει να είναι εύκαμπτα και μαλακά για να πάρουν το σχήμα του ποδιού. Ένα ακόμη κριτήριο που πρέπει να έχουμε υπόψη μας πριν τα αγοράσουμε είναι ότι επειδή τα κόκαλα ενός μωρού είναι μαλακά, δεν καταλαβαίνει αν το ενοχλεί το παπούτσι, με αποτέλεσμα να μην διαμαρτύρεται. Ζητήστε την γνώμη ενός έμπειρου πωλητή πριν μπείτε στην διαδικασία να αγοράσετε κάτι το οποίο μπορεί να μην του ταιριάζει.

Παπούτσια για νήπια και παιδιά σχολικής ηλικίας

Το σημαντικό σε αυτές τις ηλικίες είναι τα παπούτσια να επιτρέπουν στο πόδι να «αναπνέει» γι’ αυτό θα πρέπει να αποφύγουμε συνθετικά υλικά. Επειδή τα νήπια είναι υπερκινητικά και τρέχουν πολύ, καλό θα ήταν να δώσουμε ιδιαίτερη προσοχή στην σόλα-να είναι δηλαδή ομαλή, έτσι ώστε να υπάρχει λιγότερη τριβή με το πόδι- για να μην γλιστρούν. Είναι καλύτερο επίσης, να προτιμήσουμε παπούτσια φλατ και όχι με τακουνάκι γιατί δυσκολεύουν τα παιδιά στο περπάτημα και κουράζουν πιο εύκολα το πόδι.

Παιδικά Παπούτσια Μούγερ
el
0
    0
    Καλάθι
    Το καλάθι σας είναι άδειοΕπιστροφή στο eshop