Δωρεάν Μεταφορικά για αγορές άνω των 100€ σε όλη την Ελλάδα. | 🛒 eShop
Καλέστε μας6943144489-2105719811
Κλείσιμο

Καλάθι

Παιδικά παπούτσια Μούγερ από το 1900

Για περισσότερο από έναν αιώνα, η Εταιρία Μούγερ δραστηριοποιείται στο χώρο του παιδικού και εφηβικού υποδήματος.

Η ιστορία του παιδικού υποδήματος στην Ελλάδα είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με το όνομα Μούγερ.
Από τις αρχές του 1900 μέχρι και σήμερα, η εταρία με έντονο το συναίσθημα ευθύνης αφιέρωσε τις δυνάμεις της αποκλειστικά στο παιδί σχεδιάζοντας μια πλήρη γκάμα υποδημάτων υψηλής ποιότητας για κάθε ηλικία και χρήση.
Τα γνησιότερα υλικά, οι υψηλότερες προδιαγραφές κατασκευής και εφαρμογής, οι τελευταίες εξελίξεις της μόδας σε φόρμες, σχέδια και χρώματα, αποτελούν καθημερινή δέσμευσή μας και θεμέλιο λίθο της φιλοσοφίας μας.
Ένα παιδικό παπούτσι είναι το μέσο που θα βοηθήσει το παιδί να κάνει τα πρώτα του βήματα στον κόσμο. Είναι το μέσο που θα το βοηθήσει να μάθει να εξερευνήσει, να ανακαλύψει. Περισσότερο από όλα όμως είναι το όχημα για τη σωστή του ανάπτυξη, την ισορροπία και τη στήριξη του σώματός του, είναι δηλαδή η βάση της υγείας του.
Από το ξεκίνημά μας, εστιάσαμε όλη μας την προσοχή στα πρώτα βήματα του παιδιού. Τα υποδήματα κατασκευάζονται μόνο από φυσικά γνήσια δέρματα, οι φόρμες επιλέγονται με ιδιαίτερη προσοχή, οι σόλες επίσης, έτσι ώστε ένα παιδί να κάνει τα πρώτα του βήματα με τη μεγαλύτερη δυνατή ασφάλεια. Οι ίδιες προδιαγραφές τηρούνται και για τις μεγαλύτερες ηλικίες.
Αποστολή μας είναι να διαθέτουμε στους πελάτες μας τα υψηλότερης ποιότητας παιδικά υποδήματα, τηρώντας πιστά αυστηρές προδιαγραφές ποιότητας και κατασκευής με στόχο τη σωστή ανάπτυξη και υγεία των παιδιών.
Το όνομα Μούγερ χαίρει αναγνωσιμότητας από το κοινό του που αγγίζει το 95% και θεωρείται αδιαμφισβήτητα το όνομα με το μεγαλύτερο κύρος στην αγορά. Οι καταναλωτές αναγνωρίζουν τα καταστήματα Μούγερ ως την πιο αξιόπιστη πηγή αγοράς για τα υποδήματα των παιδιών τους, με την πλέον και εξειδικευμένη γνώση στο αντικείμενό τους και το υψηλότερο επίπεδο εξυπηρέτησης.
Η εταιρεία συνεχίζει τη δυναμική της επέκταση σε όλες τις νέες αγορές που ανοίγονται, χάραξε νέες στρατηγικές και προχώρησε σε μια σειρά σημαντικών αλλαγών και κινήσεων, λανσάροντας ταυτόχρονα ένα νέο μοντέλο καταστήματος, προχωρώντας στη ριζική αλλαγή της εικόνας των καταστημάτων, δημιουργώντας ένα νέο μοντέλο, ιδανικό για την εξυπηρέτηση γονέων και παιδιών. Στόχος των κινήσεων αυτών είναι η διατήρηση της εταιρίας στο υψηλότερο επίπεδο της αγοράς, η αύξηση της γκάμας των προϊόντων, η βελτίωση της ανταγωνιστικότητας των καταστημάτων αλλά και ο εκσυγχρονισμός της γενικότερα.
Μέρος της νέας στρατηγικής του Ομίλου βασίζεται στη συνεργασία με τα μεγαλύτερα ονόματα της παγκόσμιας αγοράς. Η γκάμα των προϊόντων Μούγερ εμπλουτίστηκε με δυνατά fashion brands που διαθέτουν την ίδια ποιότητα και προδιαγραφές που ακολουθεί ο Όμιλος για περισσότερο από έναν αιώνα.
Στα καταστήματα Μούγερ σήμερα διαθέτουμε μια πλήρη συλλογή υποδημάτων για κάθε χρήση, παρέχοντας τη δυνατότητα σε γονείς και παιδιά να προμηθευτούν παπούτσια για οποιαδήποτε περίσταση. Έχοντας κατ’ αρχάς τη μεγαλύτερη εξειδίκευση στην Ελλάδα στα πρώτα βήματα του παιδιού, καλύπτουμε απόλυτα τις ανάγκες των πρώτων βημάτων. Στη συνέχεια η συλλογή μας αποτελείται από υποδήματα για καθημερινή χρήση, για το σχολείο, τον αθλητισμό, τα σπορ, φτάνοντας μέχρι ειδικά υποδήματα για τη βροχή ή τη θάλασσα. Καλύπτουμε όλες τις ανάγκες καλού κι επίσημου υποδήματος, βάφτισης και άλλων περιστάσεων αλλά φροντίζουμε ακόμα και για το βάδισμα μέσα στο σπίτι, με αποκλειστικά προϊόντα που διαθέτουν τις ίδιες προδιαγραφές με τα υποδήματα.

Μερικά από τα brand names που διατίθενται στα καταστήματα Μούγερ σήμερα παράλληλα με τα προϊόντα Μούγερ, είναι: M Shoes By Mouyer, GeoxAdidasNikeCamperReplay, Timberland, levi΄s, Converse, Havaianas, Ipanema, Ugg κλπ.

Η Μούγερ λειτουργεί ανελλιπώς από το 1900 και διαθέτει καταστήματα στα κεντρικότερα σημεία της Αθήνας.Το δίκτυο ΜΟΥΓΕΡ αποτελείται από 6 σημεία πώλησης.

Αξίζει δε να σημειωθεί η αξιόλογη πορεία του ηλεκτρονικού μας καταστήματος σε μια άκρως ανανεωμένη σελίδα , η οποία προσφέρει στους πελάτες που την επισκέπτονται όλες τις ηλεκτρονικές παροχές που έχει να επιδείξει ο χώρος του ηλεκτρονικού εμπορίου.

Στόχος της είναι να συνεχίσει την δυναμική της επέκταση σε νέες αγορές και στα νέα εμπορικά κέντρα που δημιουργούνται σε όλη την Ελλάδα, καθώς επίσης να επεκταθεί στην αγορά της Κύπρου και των Βαλκανίων.

SUN-SHOE

ΣΑΝ ΣΟΥ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΕΜΠΟΡΙΑ ΥΠΟΔΗΜΑΤΩΝ ΕΝΔΥΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΔΕΡΜΑΤΙΝΩΝ ΕΙΔΩΝ ΑΕ

Για να διατηρηθούν σωστά τα παπούτσια που αγοράσατε, χρειάζονται φροντίδα και περιποίηση. Τα παιδιά «κακομεταχειρίζονται» πολλές φορές τα παπούτσια τους και αυτό είναι φυσιολογικό. ‘Ενα παιδί θα τρέξει, θα παίξει στο χώμα, θα σκαρφαλώσει, πολλές φορές ακόμα θα χρησιμοποιήσει το ίδιο το παπούτσι σαν παιχνίδι, προκαλώντας άθελά του φθορές και προβλήματα.
Πριν από τις συμβουλές μας για τη σωστή περιποίηση των παπουτσιών σας, διαβάστε μερικές χρήσιμες πληροφορίες για τις πρώτες ύλες που το αποτελούν:
πρώτες ύλες
Το επάνω μέρος (επανώδερμα), το μέσα μέρος (φόδρα) και το κάτω μέρος (η σόλα – τακούνι) αποτελούν σχηματικά τα μέρη ενός παπουτσιού. Σε όλα τα παπούτσια Μούγερ εκτός ειδικών κατηγοριών ( όπως πλαστικά θαλάσσης, γαλότσες) και τα τρία μέρη είναι από γνήσιο δέρμα φυσικής κατεργασίας.

Επανώδερμα
Το υλικού το επάνω μερους του παπουτσιού μπορεί να είναι κατασκευασμένο από φυσικό δέρμα, από ύφασμα ή από συνθετικό δέρμα.
Φυσικά δέρματα
Όπως κάθε φυσικό προϊόν, έτσι και το δέρμα που έντυνε κάποτε ένα ζώο, φέρει ανεξίτηλα σημάδια του περάσματος του από τη ζωή: πτυχές, ρυτίδες, ίνες, νεύρα, γδαρσίματα, δαγκώματα, ξυσίματα, λεκέδες, ουλές κλπ.

Όλα αυτά είναι αποτυπωμένα επάνω στο δέρμα του παπουτσιού σας και αυτό είναι η απόδειξη ότι είναι γνήσιο δέρμα φυσικής κατεργασίας.

Όπως κάθε φυσικό προϊόν, έτσι και το δέρμα και στην κατεργασμένη μορφή του εξακολουθεί να είναι ένα “ζωντανό” προϊόν που αναπνέει, βρέχεται, στεγνώνει, απορροφά, αποβάλλει, ζαρώνει, ισιώνει. Γι΄ αυτό πολλές φορές αφοδράριστα χρωματιστά παπούτσια ή παπούτσια με χρωματισμένη δερμάτινη φόδρα μπορούν με την χρήση και σαν φυσική αντίδραση στον ιδρώτα του ανθρώπινου ποδιού, να ξεβάψουν κατά τη διάρκεια του φορέματος.

Ύφασμα

Το ύφασμα, υλικό με το οποίο κυρίως φτιάχνονται τα ρούχα, χρησιμοποιείται συνήθως για καλοκαιρινά παπούτσια και ορισμένα αθλητικά. Λιγότερο ανθεκτικό από το δέρμα, το ύφασμα χαλάει εύκολα από τυχόν χτυπήματα και σκαλώματα, ενώ είναι πολύ ευαίσθητο στον ιδρώτα. Μεγάλο του προτέρημα είναι ότι αναπνέει και ότι πλένεται με νερό και σαπούνι (αρκεί η σόλα να μην είναι από πετσί).

Συνθετικό δέρμα – πλαστικό

Το συνθετικό δέρμα, το πλαστικό, και το λάστιχο χρησιμεύουν για την κατασκευή παπουτσιών “ειδικής” χρήσης. Γαλότσες, μπότες σκι, αθλητικά κλπ. (που έρχονται σε συνεχή επαφή με το νερό) είναι φτιαγμένα από αυτά τα υλικά. Ακομψα και κυρίως ανθυγιεινά (λόγω του ότι δεν αναπνέουν) συνιστώνται μόνο για περιορισμένη χρήση.

Φόδρα-πάτος
Για την φόδρα ή τους πάτους ισχύει ότι και για το επάνω μέρος του παπουτσιού. Σε αντίθεση με το επανώδερμα που είναι φτιαγμένο από το δέρμα μεγάλων ζώων (μοσχάρια κτλ.) οι φόδρες κατασκευάζονται από δέρματα μικρών ζώων (κατσίκια, πρόβατα, χοιρινά).
Στα παπούτσια Μούγερ χρησιμοποιούνται και για τις φόδρες φυσικά δέρματα. Συνθετικές ή πλαστικές φόδρες προκαλούν εφίδρωση στα πόδια και αναδύουν συνήθως μια δυσάρεστη οσμή.
Σόλα-τακούνι
Η πέτσινη σόλα είναι ακριβό παραδοσιακό υλικό φτιαγμένο από το δέρμα μεγάλων ζώων (γελάδια, βουβάλια κλπ) που έχει υποστεί ειδική κατεργασία. Είναι υλικό που αναπνέει, στηρίζει σωστά το πόδι, αλλά απορροφά το νερό και γλιστράει.

Πλέον τα υλικά που χρησιμοποιούνται περισσότερο είναι……………..Το κρέπ, το λάστιχο και διάφορες συνθετικές ύλες, επειδή δεν απορροφούν το νερό και την υγρασία, χρησιμοποιούνται σε παπούτσια χειμερινά καθημερινής χρήσης.

Συμβουλές φροντίδας
• Καθημερινό καθάρισμα και στίλβωμα (βερνίκι)

Δερμάτινα υποδήματα:

Καθαρίζετε καθημερινά τα παπούτσια σας με ένα μαλακό πανί και χρησιμοποιείτε συχνά βερνίκι Το καθάρισμα και η χρήση σωστού στιλβώματος είναι βασική προϋπόθεση για την μακροζωία του δέρματος. Το καλό στίλβωμα καθαρίζει το δέρμα, αφαιρεί την σκόνη από τους πόρους, του επιτρέπει να αναπνέει, τρέφει το δέρμα και το κάνει πιο μαλακό. Το “στεγνό” δέρμα σκάει, γδέρνεται, και κάποια στιγμή σπάει.

Δέρματα Σουέντ – Suede:

Καθαρίζετε τα παπούτσια σας χρησιμοποιώντας την ειδική βούρτσα για να φύγει η σκόνη. Χρησιμοποιήστε τα ειδικά σπρέυ για να τα προστατεύσετε από την υγρασία και την σκόνη. Σε περίπτωση λεκέδων μπορείτε να διαλύσετε λίγο υγρό σαπούνι σε νερό και με ένα μαλακό και καθαρό πανί να καθαρίσετε τους λεκέδες.?

Ζητήστε από το προσωπικό των καταστημάτων μας να σας υποδείξει το κατάλληλο προϊόν για τον τύπο δέρματος των παπουτσιών που αγοράσατε. Όλα τα καταστήματα ΜΟΥΓΕΡ διαθέτουν όλα τα απαραίτητα προϊόντα που θα χρειαστείτε.

• Μην πλένετε ποτέ τα δερμάτινα παπούτσια! Μην τα βάζετε ποτέ στο πλυντήριο

• «Ξεκουράζετε» συχνά τα παπούτσια σας! Όπως και τα ρούχα, έτσι και τα παπούτσια σας θέλουν “ξεκούραση”. Μην φοράτε στα παιδιά συνέχεια το ίδιο ζευγάρι παπούτσια.

• Σε περίπτωση ιδρώματος, αφήστε τα παπούτσια να στεγνώσουν πριν τα ξαναφορέσετε. Αφήστε το δέρμα να αποβάλλει αβίαστα τον ιδρώτα. Όταν τα παπούτσια είναι βρεγμένα (από ιδρώτα, νερό) βάλτε μέσα χαρτί για να φορμαριστούν, και αφήστε τα να στεγνώσουν σε θερμοκρασία δωματίου και όχι κοντά σε εστίες θερμότητας! Η υπερβολική ζέστη (καλοριφέρ – σόμπα – τζάκι – φούρνος) κάνει κακό και μπορεί να καταστρέψει τα παπούτσια και το χρώμα τους.

• Σε περίπτωση που τα παπούτσια βραχούν, αφήστε τα πρώτα να στεγνώσουν μακρυά από εστίες θερμότητας και μετά καθαρίστε τα σύμφωνα με τον τύπο δέρματός τους.

• Τα οξέα, ο ασβέστης, η βενζίνη, τα λιπαντικά αυτοκινήτων και το θαλάσσιο νερό είναι παράγοντες ανεπανόρθωτης κάκωσης του παπουτσιού σας, μιας και το καθένα από αυτά με τον τρόπο του προσβάλλει όλα τα σημεία του παπουτσιού (δέρμα, σόλα, φόδρες, πάτους, κλωστές, διακοσμητικά κλπ). Προσέχετε ιδιαίτερα να μην έρθουν τα παπούτσια σας σε επαφή με τα παραπάνω στοιχεία.

Τα παραμελούμε , τα κακομεταχειριζόμαστε, τα περιφρονούμε. Και ας μας στηρίζουν μια ολόκληρη ζωή. Αρκεί να αναλογισθούμε ότι από την ημέρα που αρχίζουμε να τα χρησιμοποιούμε μέχρι το τελευταίο μας βήμα διανύουμε κατά μέσο όρο 75.000 χιλιόμετρα ακόμα και αν κάνουμε καθιστική ζωή ( 1 χιλιόμετρο =1.666 βήματα ήτη =124.950.000.000 βήματα)

Το πόδι του μωρού είναι εύθραυστο και ασταθές. Η στρογγυλή και παχουλή μάζα καλύπτει και προφυλάσσει μία σύνθετη κατασκευή από χόνδρους και μύες που βρίσκονται σε μία συνεχή ανάπλαση και ανασχηματισμό.

Στη γέννηση το πόδι είναι ένα μωσαϊκό από χόνδρους. Μόνο το 25% περίπου αυτών των χόνδρων είναι οστεοποιημένο, ενώ μόλις τον 3ο χρόνο ζωής εμφανίζονται οι πρώτες βάσεις των φαλάγγων και γύρω από τα σημεία οστεοποιήσεως περιστρέφονται ακόμη πολλοί χόνδροι . Η ανάπτυξη είναι σχέση δυνάμεων μεταξύ σκληρού και μαλακού ….. μεταξύ χόνδρων που έχουν οστεοποιηθεί και αυτών που δεν έχουν οστεοποιηθεί ακόμα.

Τον 5ο χρόνο η ανάπτυξη του ποδιού συνεχίζεται τόσο εις μήκος όσο και εις φάρδος με μεταβολές αναλογιών και προσανατολισμού των επιφανίων των αρθρώσεων.

Τον 7ο χρόνο η οστεοποίηση συνεχίζεται επεκτεινόμενη από το κέντρο προς την περιφέρεια ενώ τον 10ο χρόνο έχει ολοκληρωθεί το 80% της ανάπτυξης του ποδιού.

Έτσι το παχουλό ποδαράκι του μωρού εξελίσσεται σε ένα σύνθετο μηχανισμό αποτελούμενο από 26 οστά συνδεόμενα μεταξύ τους με 30 αρθρώσεις και 50 συνδέσμους. Στο πέλμα καταλήγουν 300 απολήξεις νεύρων από όλο το σώμα, διατρέχεται δε από 500 αιμοφόρα αγγεία που το καθιστούν δεύτερη καρδιά.

Τα οστά διακλαδώνονται και δημιουργούν την καμάρα του πέλματος και η θολωτή διάταξη επιτρέπει στο πόδι να φέρει το βάρος ολόκληρου του σώματος και επομένως να επιτρέπει στον άνθρωπο να στέκεται όρθιος.
Το πόδι ακουμπά στο έδαφος σε 3 σημεία 1)στη φτέρνα, 2)στην πρώτη μετατάρσια κεφαλή προς την εσωτερική πλευρά, 3)στην πέμπτη μετατάρσια κεφαλή προς την εξωτερική πλευρά, έτσι οποιαδήποτε ανισορροπία του σώματος ανάγεται κάθετα κατευθείαν στα τρία αυτά σημεία .

Αν το πόδι αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα αντανακλάται στα γόνατα, στους γοφούς και τη σπονδυλική στήλη. Η μετατόπιση των σπονδύλων από τη φυσική τους θέση επηρεάζει τα νεύρα που περνούν απ’ αυτά τα σημεία και μπορεί να προκαλέσει ισχιαλγία, οσφυαλγία, ή και αρθρίτιδα, πόνους στην πλάτη, ακόμη και εντερικά προβλήματα ή και πονοκεφάλους.

Η προσπάθεια της ΜΟΥΓΕΡ ήταν πάντοτε να βοηθήσει το μωρό στα πρώτα του βήματα, που είναι αβέβαιο και δύσκολο. Εδώ και 118 χρόνια βοηθάει τα μωρά να αποκτήσουν ισορροπία και ασφάλεια για να ξεκινήσουν σωστά την εξερεύνηση του κόσμου, με άνεση και σιγουριά, και κυρίως να το προφυλάξουν από προβλήματα υγείας του σώματος, που μπορεί να προκαλέσει, ένα όχι σωστό παιδικό παπούτσι .

Πολύ λίγα παιδιά γεννιούνται με ανωμαλίες των κάτω άκρων. Ωστόσο μόνο το 40% ενηλίκων έχουν πόδια υγιή, πράγμα που οφείλεται κυρίως στη χρήση ακατάλληλων παπουτσιών κατά την παιδική ηλικία .

1. Μισέλ Μπερνάρ : Ορθοπεδικός Γαλλικής ομοσπονδίας Αθλητισμού
2. Λουί Ολιβιέ : Γάλλος Ορθοπεδικός

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ

Η καλή εφαρμογή είναι το βασικό στοιχείο της επιλογής ενός παιδικού –και όχι μόνο – παπουτσιού.

Όταν αγοράζετε ένα καινούργιο ζευγάρι σιγουρευτείτε ότι το πόδι του παιδιού είναι σωστά μετρημένο. Η΄ το μετράμε με το ειδικό μηχανισμό μέτρησης ή ψηλαφίζουμε το πόδι, μέσα στο παπούτσι με το χέρι. Και στις δύο περιπτώσεις το παιδί πρέπει να είναι όρθιο, για να μην ανασηκώνουν τα δάκτυλα, και να πατάει με όλο του το βάρος.

Στο μήκος πρέπει να υπάρχει ένα περιθώριο 1 με 1,1/2 εκατοστό μπροστά από το μεγάλο δάκτυλο για να επιτραπεί η ανάπτυξη. Σημειώνω ότι τα 3 πρώτα χρόνια, το πόδι του παιδιού μεγαλώνει από 2 έως 4 μεγέθη το χρόνο.

Δεν πρέπει στο μήκος το παπούτσι να είναι μεγαλύτερο.

Αν το πόδι γλιστρά μέσα στο παπούτσι ή αν σκοντάφτει ελέγξτε μήπως το παπούτσι είναι μεγάλο.

Στο φάρδος, ψηλαφίζετε το πόδι του παιδιού. Θα πρέπει να εφαρμόζει μεν, χωρίς να στενεύει . Να μην αφήνει μεγάλο περιθώριο αλλά όχι και να είναι ασφυκτικά εφαρμοστό.

Το μικρό παπούτσι εμποδίζει την ανάπτυξη του τόσο στο μήκος όσο και στο φάρδος, με πολύ κακή επίδραση στην διαμόρφωση των χόνδρων, των οστών, των νεύρων αλλά και των αιμοφόρων αγγείων .

Το μεγαλύτερο δεν επιτρέπει σωστή στήριξη και ισορροπία

Το μεγάλο παπούτσι με τη χρήση γυρίζει σαν τσαρούχι με αποτέλεσμα να τσακίζει το δέρμα και να πληγώνει τα πόδια.

Μην αγοράζετε μεγαλύτερα παιδικά παπούτσια με την προϋπόθεση ότι το παιδί θα μεγαλώσει και δεν θα του κάνουν σύντομα .

Μην δίνετε τα παπούτσια σε άλλο παιδί, ασχέτως εάν του κάνουν. Κάθε παιδί έχει τη δική του ιδιομορφία και διαμορφώνει το παπούτσι .

Τα υποδήματα πρέπει να διαμορφώνουν το πόδι και όχι το αντίθετο λέει η Ζενεβιέβ Νορέ Αντιπρόεδρος της Γαλλικής ομοσπονδίας Ορθοπεδικών .

Τα υλικά κατασκευής τους έχουν επίσης σημασία, κυρίως στα παιδικά παπούτσια .

Το ανθρώπινο πόδι σε ΄΄φυσιολογική εργασία΄΄ παράγει ημερησίως 40 γραμ. ιδρώτα. (Γι’ αυτό συνίσταται να αλλάζουμε κάλτσες και σαπούνισμα ή δυνατόν, 2 φορές την ημέρα) .

Έτσι στο παιδικό παπούτσι μεγάλο ρόλο στην σωστή ανάπτυξη του παιδικού ποδιού, παίζουν οι ΄΄γνήσιες΄΄ πρώτες ύλες που ΄΄αναπνέουν΄΄ και έτσι αποβάλλεται κατά πολύ ο ιδρώτας ο οποίος επηρεάζει, (με τη δημιουργία μυκήτων), την υγεία του ποδιού .

Έτσι το γνήσιο δέρμα και η γνήσια δερμάτινη φόδρα είναι υλικά απαραίτητα στην κατασκευή παιδικών υποδημάτων.

Καλό θα ήταν να εξετάζεται και η ΄΄γνησιότητα΄΄ των υλικών των καλτσών. Συμβουλές ποιότητας όπου το 70% ή 80% είναι βαμβάκι ή μαλλί είναι αποδεκτές για την καλή αναπνοή του ποδιού.

Η Εταιρία ΜΟΥΓΕΡ  εδώ και πολλά χρόνια δωρίζει παιδικά παπούτσια σε ιδρύματα με την πεποίθηση ότι ο καθένας από εμάς μπορεί να βάλει «το  λιθαράκι του» για να δώσει χαρά και ανακούφιση σε συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη, ελπίζοντας ότι  κάποια μέρα η ζωή θα είναι καλύτερη για όλους μας.

Κάθε χρόνο η προσφορά μας γίνεται ακόμα πιο μεγάλη γιατί οι ανάγκες γίνονται ακόμα πιο μεγάλες.

Δωρίσαμε  λοιπόν:

 • 155 ζεύγη υποδημάτων στους πλημμυροπαθείς της Μάνδρας
 • 149 ζεύγη υποδημάτων στο Ίδρυμα Ο ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΥΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΑΜΕΑ
 • 100 ζεύγη υποδημάτων ΜΕΡΙΜΝΑ ΑΝΑΠΗΡΩΝ Η ΓΑΛΗΝΗ
 • 100 ζεύγη υποδημάτων ΙΔΡΥΜΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ (ΧΑΤΖΗΠΑΤΕΡΕΙΟ)
 • 95 ζεύγη υποδημάτων ΙΔΡΥΜΑ ΜΗΤΕΡΑ
 • 70 ζεύγη υποδημάτων ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ
 • 333 ζεύγη υποδημάτων ΓΑΛΗΝΗ ΤΩΝ ΑΜΕΑ
 • 11 ζεύγη υποδημάτων ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ  ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ  ΣΤΟ  ΠΕΡΑΜΑ
 • 24 ζεύγη υποδημάτων ΧΑΤΖΗΚΥΡΙΑΚΕΙΟ ΙΔΡΥΜΑ
 • 200 ζεύγη υποδημάτων ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ

ΣΥΝΟΛΟ 1237 ζεύγη

Χριστούγεννα 2018

 

 • 51 ζεύγη υποδημάτων ΙΔΡΥΜΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ (ΧΑΤΖΗΠΑΤΕΡΕΙΟ)
 • 50 ζεύγη υποδημάτων ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ
 • 44 ζεύγη υποδημάτων & 11 τσάντες ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ-ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΡΚΙΝΟΠΑΘΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ Η «ΑΓΑΠΗ»
 • 48 ζεύγη  υποδημάτων Ο ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΥΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΑΜΕΑ
 • 60 ζεύγη  υποδημάτων ΓΑΛΗΝΗ ΤΩΝ ΑΜΕΑ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ
 • 31 ζεύγη  υποδημάτων ΙΔΡΥΜΑ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΜΗΤΕΡΑ
 • 54 ζεύγη  υποδημάτων ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ
 • 4 ζεύγη  υποδημάτων ΕΙΔΙΚΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ  ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ
 • 104 Ρολόγια ΟΜΙΛΟΣ UNESCO ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ

ΣΥΝΟΛΟ 342 ζεύγη και 115 άλλα δώρα

Tην διάκριση Best Brand in Fashion/Kids απέσπασε η Μούγερ, για τα 119 χρόνια συνεχούς παρουσίας στο χώρο του παιδικού και εφηβικού υποδήματος.

«Το βραβείο αυτό αποτελεί για εμάς αναγνώριση των προσπαθειών που καταβάλλουμε αδιάλειπτα για την παραγωγή και διάθεση σύγχρονων και ποιοτικών υποδημάτων σε προσιτές τιμές, αλλά και την παράλληλη δημιουργία υψηλής εικόνας των σημείων λιανικής μας, όσο και για ηλεκτρονική παρουσία μας μέσω της ιστοσελίδας μας».

Εγγραφείτε στην λίστα Newletter για να ενημερώνεστε για τα νεά μας και τις προσφορές μας!

Hello there
Newsletter
Παιδικά Παπούτσια Μούγερ
el
0
  0
  Καλάθι
  Το καλάθι σας είναι άδειοΕπιστροφή στο eshop