Δωρεάν Μεταφορικά για αγορές άνω των 100€ σε όλη την Ελλάδα. | 🛒 eShop
Καλέστε μας6943144489-2105719811
Κλείσιμο

Καλάθι

Επιστροφές προϊόντων

 

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε και να ζητήσετε την αντικατάσταση τους στις παρακάτω περιπτώσεις:

 

 1. Στη περίπτωση που έχετε επιλέξει λάθος μέγεθος υποδήματος ή που επιθυμείτε να αλλάξετε το μοντέλο της αρχικής σας επιλογής.
 2. Στη περίπτωση κατά την οποία με αποδεδειγμένη υπαιτιότητα του www.mouyer.gr σας τιμολογήθηκαν ή απεστάλησαν λανθασμένα προϊόντα
 3. Στη περίπτωση που παραλάβετε ελαττωματικά προϊόντα.

 

 

Σε κάθε περίπτωση, έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που έχετε αγοράσει εντός 15 ημερών από την ημέρα παράδοσής τους στις τρέχουσες τιμές των ειδών. Τα προϊόντα πρέπει να συνοδεύονται απαραιτήτως με την πρωτότυπη απόδειξη αγοράς καινα επιστρέφονται αφόρετα, σε άριστη κατάσταση, χωρίς φθορές και η συσκευασία τουςνα είναι στην ίδια κατάσταση με εκείνη που παρελήφθησαν.

Στη περίπτωση που τα προϊόντα συνοδεύονται από υλικό marketing ή οποιοδήποτε άλλο υλικό προώθησης, το υλικό αυτό πρέπει να επιστρέφεται άθικτο και σε άριστη κατάσταση. Το www.mouyer.gr δεν θα αποδέχεται επιστρεφόμενα προϊόντα που δεν πληρούν τις παραπάνω προϋποθέσεις. Για να αλλάξετε προϊόντα που έχετε αγοράσει θα πρέπει να επικοινωνήσετε με τα κεντρικά γραφεία της εταιρείας μας για να σας βοηθήσουν σε όλες τις απαραίτητες διαδικασίες (αλλαγή προϊόντος με άλλα διαθέσιμα προϊόντα, χρέωση/πίστωση πιστωτικών καρτών κλπ.) Σε σύντομο χρονικό διάστημα, και για μεγαλύτερη διευκόλυνσή σας, οι αλλαγές θα μπορούν να γίνονται και μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος.

 

Ακύρωση παραγγελίας

 

Ακύρωση της παραγγελίας σας μπορεί να γίνει στις παρακάτω περιπτώσεις :

 1. Πριν ολοκληρωθεί η παραγγελία, κατά τη διάρκεια της ηλεκτρονικής διαδικασίας της παραγγελιάς μπορείτε να πατήσετε το κουμπί «Ακύρωση» που βρίσκεται στο κάτω μέρος της οθόνης και η παραγγελία σας θα ακυρωθεί.
 2. Μετά την ολοκλήρωση και την καταχώρηση της παραγγελίας σας: Σε περίπτωση που για οποιονδήποτε λόγο θελήσετε να ακυρώσετε την παραγγελία σας μετά την καταχώρησή της στο κατάστημα και την πληρωμή της, παρακαλούμε επικοινωνήστε με τα κεντρικά γραφεία της εταιρείας μας

Εγγραφείτε στην λίστα Newletter για να ενημερώνεστε για τα νεά μας και τις προσφορές μας!

Hello there
Newsletter
Παιδικά Παπούτσια Μούγερ
el
0
  0
  Καλάθι
  Το καλάθι σας είναι άδειοΕπιστροφή στο eshop